perjantai 22. kesäkuuta 2012

55. Päivittelyä

Huh, kun muutto vaan lähestyy. Sen takia tuntuu kokoajan olevan kiire jonnekin. Pakkaaminen vaan jatkuu ja jatkuu eikä lopu koskaan, samoin pyykkivuori vaan ei lopu, vaikka pesukone melkein kokoajan pyörii. Pikkuhiljaa onneksi aletaan olla voiton puolella. Eiköhän blogiinkin tule vähän enemmän eloa, kunhan saadaan muutto pois alta ja päästään taas elämään rauhassa.

Mutta tähän viikkoon. Maanantain tapahtumia en nyt millään saa tähän hätään muistettua. Jotain tehtiin. Tiistaina Pete sai vapaapäivän, kun lähdin kaverin kanssa ajamaan aamusta Keski-Suomeen. Kävin vaan aamulla ruokkimassa sen.

1.6.2012


Keskiviikkona tultiin jo takasin. Tallin parivuotiasta tammaa irtohypytettiin, niin päätin hypyttää Peten myös. Ei hypännyt isoa, kun jonkun ihmeen takia (luultavasti irtohypytystauon..) Peten rohkeus hypätä irtona on vähän laskenut. Metrisen menee vielä, kuin vettä. Kympinkin ongelmitta, mutta kahteenkymppiin haluaa juuri oikean paikan, vaikka huonommastakin pääsisi varmasti yli. Näin ainakin huonompaan suuntaan. Pitäisi varmaan kokeilla mitä tapahtuu parempaan suuntaan. Sai kuitenkin hyviäkin hyppyjä ja hyppäsi vielä pikkuesteinä lopuksi.

Eilen olikin sitten tuska päivä. Mentiin koulua kentällä ja päädyttiin vääntämään melkein kaksi tuntia. Oli vähän kuollut olo sen jälkeen. Alkuverkkojen jälkeen otin muutamat vastalaukat oikeassa kierroksessa, kun se on hankalampaa Petelle. Ne meni jo paremmin ja lopetettiin muutaman onnistumisen jälkeen. Sen jälkeen kaikki oli vielä ihan hyvin. Jossain vaiheessa siinä ravaillessa mun istunnalle kävi jotain ja sitä sitten haettiinkin se reilu tunti. Könötin kokoajan johonkin suuntaan, niin että Pete meni jännittyneenä. Yritin löytää ja löytää ja löytää oikean istunnan takasin, tuloksetta. Monen miettimistauon ja muutamien välikäyntien jälkeen sain muutamaksi sekunniksi istuntaa oikeaan suuntaan ja Petekin rentoutui samantien. Vaihdoin suuntaa ja lopetettiin melkein samantien työstäminen ja treeni loppuverkkojen kautta. Että turhautti. Heppa oli ihan jees ratsastaa, teki niinkuin pyysin ja yritti minkä kerkesi, vaikka istuin ihan päin pyllyä. Toivottavasti ei samallaista koitosta tule ihan heti vastaan, ei mun tai hepan hermot ihan käyneet yksiin tollasen vääntämisen kanssa.

1.6.2012


Tänään tehdään jotain oikeasti kivaa, en tiedä vielä mitä, mutta kaukana pysytään kouluratsastuksesta. Luultavasti lähdetään maastoilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti