tiistai 3. heinäkuuta 2012

57. Muutto takana

Huh, ompas ollut kiireistä, vaikka mitään en oo tehny! Sunnuntaina startattiin aamulla vanhalta tallilta haikein mielin. Sitä parempaa tallia saa hakea, vaikkei luxustalli ollutkaan! Iltapäivästä, pitkän matkan jälkeen päädyttiin kuitenkin uuden tallin pihaan. Pete pääsi karsinansa kautta tarhailemaan. Karsinaan meno oli hurja pelottavaa Herran mielestä, kun siinä on sellainen betoninen "kynnys", jonka yli pitää astua. Siis hui kauhea. Ulkona joutui tarhaamaan sunnuntain yksin ja tarhassa. Päivän mittaan järkkäsin sitten kaappia, karsinaa ja muutenkin kamoja paikalleen. Meinasi kaapin suhteen tulla vähän ongelmia, kun on hurjasti pienempi, kuin vanhan tallin hylly. Sain kuitenkin tavarat paikalleen, onneksi. Suurin osa kuitenkin on meidän navetassa kuivassa (siis loimet ja tavarat, joita ei päivittäin tarvitse).

Maanantai aamusta, hyvin nukutun yön jälkeen Pete pääsi kavereiden kanssa laitumelle. Vähän joutui jahdattavaksi, mutta meni tapansa mukaan laitumen toiseen päähän syömään tyytyväisenä. Illalla sitten lähdettiin tutkimaan maastoja ja mentiin reilu puolen tunnin maasto, jossa ravattiin ja laukattiin reilusti. Pete meni oikein tyytyväisenä ja rauhallisesti.

Tänään ajattelin juoksuttaa sivuohjien kanssa. Loppujen lopuksi vain ravia ja käyntiä, kun tallilla ei siis ole kenttää ja pohja jolla juoksutin oli vähän turhan kova. Huomenna olisi ajatuksena mennä koulua pellolla, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

Alla muutama kuva Petestä uudessa kodissa :)

Suututti :)

Karsinaan tutustumassa



2 kommenttia:

  1. mun piti tulla moikkaa teitä ennen ku lähette ;(( mut en kerenny vöiei :<<< noo ehkä me törmätää joskus :)) vöipete söpöliiiini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mä vielä eksyn takasin Etelä-Suomeen joskus :DD

      Poista