maanantai 23. heinäkuuta 2012

59. Nettiongelmia

Moi pitkästä aikaa! Meillä tosissaan ukkonen paukautti jokunen viikko takaperin nettiyhteyden rikki, eikä olla sitä nyt vielä toimimaan saatu. Tämä tarkoittaa blogin kannalta kuvatonta postausta, kun en puhelimella saa kuvia lisättyä.

Peten kesäloma jatkui irtokengän saatuaan pian, kun polkasi toisen etukengän irti. Nyt on kuitenkin saatu kaikki kengät vaihdettua ja takaisin treenauksen makuun. Tällä kertaavei loma auttanut, vaan Pete oli kaks päivää ihan kamala ratsastaa. Tappeluksi meni molemmat kerrat, eikä toivottua lopputulosta tuntunut irtoavan. Eilen kuitenkin vihdoin sain vasemman pohkeen ja ohjan vihdoin läpi, jolloin parani huomattavasti ja molemmille jäi hyvä fiilis, kun ei tarvinnut tapella.

Nyt jatketaan rentoa treenausta, kunhan mun koulu alkaa kolmen viikon päästä ja päästään koulun tiloihin treenaamaan ihan kunnolla. Tällä hetkellä näyttää siltä, että lähdetään Suomenratsujen kuninkaallisiin pienen kisatauon kautta, pienemmillä tavotteilla, kun aikaisemmin oli tarkoitus. Multa puuttuu vetoauto ja täälläpäin on vähän vähemmän kisoja tarjolla.

Täällä kuitenkin jatketaan ja postailen kunhan saadaan netti taas pelittämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti