sunnuntai 9. syyskuuta 2012

67. Rennon viikon väsymys

Tiedän luvanneeni ypäjä videot tällä viikolla, joudun kuitenkin tuottamaan pettymyksen. Olen talliviikonlopun jälkeen niin kuollut, etten yksinkertaisesti jaksa alkaa tappelemaan bloggerin kanssa. Varsinkaan kun vielä huomenna herätys on ennen kuutta.

Petellä on ollut tosi rento viikko ypäjältä palautumisen ja mun koululla olevan työvuoroviikonlopun takia. Maanantaina käytiin vaan melko nopea ja rento maasto koulusatulalla, kun kokeilin siihen ostamaani karvaromaania. Satula on vähän jäänyt leveäksi, mutta on taas paremmin sopiva uuden karvan kanssa. Sitten Petellä pari vapaapäivää, torstaina käytiin ilman satulaa maastossa. Perjantaina juoksutin sivareilla ja Pete oli tosi hieno. Oli parempi juoksuttaa kuin pitkään aikaan, keskittyminenkin oli huipussaan. Lauantaina oli melko kiire päivä ja Pete sai taas vapaan. Tänään käytiin maastossa, jossa laukoissa Pete vähän kuumeni energisyyttään, mutta oli kuitenkin nöyrä pysähtymään kun sitä pyysin.

Nyt taas ensiviikolla palataan treeninmakuun, kuhan saan väaymyksen nukuttua pois (pitkää päivää, aikaset aamut ja myöhät illat alkaa nopeesti painamaan...). Lupaan latailla ne ypäjä videotkin, kuhan kerkiän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti