tiistai 25. syyskuuta 2012

68. Sairastelua

Heh. Täällä taas!

Päästiin viime viikolla vihdoin taas kunnon treenaamisen makuun. Käytiin pari kertaa maneesilla ja maastoiltiin. Pete alkoi olla ihan jees, oli alkuviikosta vähän vasemmalta kiinni, mutta molemmilla kerroilla maneesilla toimi alkuverkkojen jälkeen tosi kivasti. Virtaa riitti oikein hyvin, muttei kuitenkaan ollut liikaa. Työmotivaatio oli huipussaan.

Treenin piti jatkua tällä viikolla samaa tahtia. MUTTA minä, joka en ikinä ole kipeä järkkäsin itselleni tosi kivan flunssan. Kurkku ihan jäätävän kipeä, kipu heijastuu korviin ja kun kipu pääsi korviin asti ei pystynyt tehdä mitään muuta kuin popsimaan särkylääkettä ja maata milloin missäkin. Niimpä reippaana suuntasin maanantaiaamuna terveydenhoitajalle, jolta sain kolme päivää sairaslomaa. Tänään sitten suuntaan lääkärille, koska ei vielä ole ihan sellainen fiilis että kouluun viitsisi mennä tekemään tallitöitä (turhaa sinne on mennä seisoskelemaan). Kuumetta ei ole, ennemminkin alilämpöä. Mua ei oo tarkotettu sairaslomalle, alkaa neljä seinää jo ottamaan päähän, vaikka onkin kaksi koiraa viihdyttämässä (oma ja meidän vauva 10 viikkoa, toki ulkoa löytyy vielä kolmas :D), sen verran onneksi saanut joka päivä karata pois, että oon käyny Peten hoitamassa. Pete alkaa olla vähän sähköjänis, kun on seissyt kohta viikon. Onneksi se on pitkää päivää tarhassa, niin ei ihan hypi seinille. Se on hevonen, jonka vihreidenmiestenluontikyky kasvaa jo muutaman vapaan aikana, joten odotan innolla, että pääsen taas selkään! Kaiken tämän lisäksi meillä on vihdoin ajettu pelloilta viljat pois, joten pääsisi ratsastamaan sänkkäreille, toivottavasti sateet ei pilaa niitä, ennen kuin päästään Peten kanssa käymään niillä.



Kunhan päästään nyt tästä mun saikusta ja päästään treenaamaan niin pitäisi keksiä jostain klipperi ja kyniä Pete taas. Se on kasvattanut jo nyt järkyn nalleturkin, jonka kanssa treenaaminen ja varsinkin kuivattaminen tulisi olemaan talvella aika työlästä. Luvassa siis taas naku poni, kunhan saan vain aikaseksi!

Viime talven nakutyyli, samanlainen tänäkin vuonna!


Kuulumisia taas sitten, kun jotain kerrottavaa on.

2 kommenttia:

  1. Ei tuu ihan samanlaista ku ei oo meikää klippaamas ! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistäs tiiät etten kuskaa sun nenän eteen klipattavaks? :D
      -maiju

      Poista