sunnuntai 7. lokakuuta 2012

70. Paljon kouluhommia

Miljoona ja yksi koulutehtävää takana. Helpottunu fiilis. Uskokaa tai älkää, tehtävää oli enemmän ku ikinä lukiossa. Se joka väittää amiksen olevan helppo, ni huhhuh, melkein tuli ikävä lukiota. Nyt kuitenkin ehkä taas helpottuu hetkeksi, kun uusi jakso alkaa.

Meillä Peten kanssa viikko meni ihan hyvin. Liikuttiin muutama päivä sänkkärillä, Pete oli aika jees ratsastaa. Torstaina eläinlääkäri tuli raspaamaan Peten. Eläinlääkäri oli mulle uusi tuttavuus, mutta Pete tunnisti hänet kyllä samantien. Meni hauskaksi kumipalloksi, jos sitä olisi tökännyt, niin olisi varmaan hypännyt kattoon! Antoi kuitenkin raspata todella nätisti, eikä eläinlääkäri edes rauhottanut sitä. Yhdet piikit löytyi molemmilta puolilta alapuolelta, muuten hampaat oli ihan okei. Saatiin eläinlääkäriltä myös matolääke, jonka tappelin sitten illalla Petelle. Vähän siinä vaiheessa kiehutti, kun ei ilta koululla mennyt ihan niinkuin piti ja olin vasta vähän vaille yhdeksän Peteä hoitamassa ja laittamatta oli vielä seuraavan päivän heinät, Peten ruuat ja matolääketappelukin edessä. Matolääke kuitenkin meni odotettua helpommin ja alkuvastustelun jälkeen Pete luovutti nopeasti. Pääsin sitten ihmisten aikaan vielä nukkumaankin, mikä oli todella mukava. Herätyskello kun soi koko viikon 5.50.


Kevät 2012

Eilen käytiin maastossa ilman satulaa ja Petellä oli vähän vänkyrä päivä. En tiedä vaikuttiko raspaus niin paljon, vai oliko vaan huono päivä, mutta ei voinut asettua oikealle, eikä päästää oikealta puolelta irti, ennen kuin tapeltiin asian kanssa jonkun aikaa. Pitäisi nyt päästä maneesille ratsastamaan avut läpi, kun pelto näyttää suoraan sanottuna mereltä. Tiistaina suuntana onneksi onkin koulu, kun mennään klippaamaan turkki pois. Siitä sitten samalla jäädään maneesiin vääntämään koulua. Torstaina olisi tämän hetken suunnitelmien mukaan tarkoitus päästä hyppäämään taas pitkästä aikaa. Palaillaan ensiviikolla, lähden nyt siivoushommiin!
Ps. Arvaatkaa harmittaako, etten pääse tänä vuonna HIHS:iin, kun lupauduin olemaan koululla syysloman? Fiksu minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti