perjantai 18. tammikuuta 2013

79. Shoppausta, pakkausta ja matkustusta

Kiirettä pitää. Koko viime viikko meni koululla tallivuorossa, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että käyn kotona vain nukkumassa. Pete liikkui aina jossain välissä. Tämä viikko menikin sitten valmistautuessa tulevaan, sillä lähdemme sunnuntaina kohti ensimmäistä työharjoittelujaksoa. Matkaamme Rautalammille kolmeksi viikoksi ja sitä varten on jos jonkinlaista valmistelua tehty ja sen takia tämä viikko on mennyt toosi rennosti Peten liikutusten osalta.

Maanantaina ja tiistaina juoksin pää kolmantena jalkana ja auto hurjaa vauhtia viilettäen väliä koti-koulu-Peten talli-urheilusali. Koska treenasimme kavereiden kanssa maanantain sählyä, kun tiistaina pelasimme koulun henkilökuntaa vastaan. Peli, jonka sitten hävisimme...

Keskiviikkona lähdin aamutallin jälkeen ajelemaan kohti Helsinkiä ja pikavisiittiä siellä. Matkalla kävin Keravan Horse&Riderissa, josta tarkoitus oli ostaa vain ratsastushanskat. Minut tuntien se oli mahdoton tehtävä ja niimpä sieltä tarttui vaikka mitä hyvinkin tarpeellista mukaan. Petelle valkosipulia, koska on alkanut taas vähän köhimään, niin pistettiin sitten kuuria taas menemään. Sen lisäksi pitkään suunnittelemani Eskadronin neopreenisuojat taakse. Etujalkoihin ne on osoittautuneet supereiksi, kun pysyvät hankitreenissäkin aukeamatta. Myös uudet bootsit eteen ja kaiken lisäksi suurin heräteostos: Kingslandin fleeceloimi. En tiedä.. Päässä taas viirasi ja pahasti, mutta onhan se aika kiva ja hyödyllinen (ei mahavöitä, joten helppo alku- ja loppuverkkaloimi..).

Torstaina lähdinkin sitten iltapäivällä puksuttamaan kohti kotia, tosin ilman koiraa ja väärällä autolla. Koira jäi siis hoitoon vanhempieni luo ja autoksi otin äidin auton, sillä kun pystyn vetämään Peten mukanani. Eilinen menikin sitten vähän myöhäiseksi ja Pete piti vapaan.

Tämä päivä menikin sitten ihan suunnitelmien vastaisesti ja kaikki vastoinkäymiset kasaantui yhdelle päivälle, ihan vain vaihteeksi. Jo heti aamusta olikin sitten lähemmäs 30 astetta pakkasta, jonka takia lämmittämätön diesellaina-autoni päätti olla käynnistymättä ja tyhjensi akkunsakin samalla. Noh, monen miljoonan puhelun ja juoksuaskeleen jälkeen pääsin lähtemään toisella laina-autolla kohti koulua. Kaverin tehtyä munkin osuuden Peten tallin aamusta, olinkin vain vaivaisen tunnin myöhässä koulusta. Kengitystunnilla rikoin hetkeksi toppahousujeni vetoketjun, jonka sitten onneksi sain korjattua. Aamun sähellyksen kyllä kruunasi se, että illalla menen hakemaan Peteä tarhasta, aikomuksena juoksuttaa se, ei sitä löydy mistään. Valoja lisää päälle ja siellähän heppa pällisteli vähän matkan päässä aitojen ulkopuolella. Hengityksen tasaannuttua kiikutin Peten sisään ja korjasin tarhan aidan. Takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan ja Pete käytävälle. Noh, eihän tässä tietenkään kaikki: Oikeassa takajalassa säären mitalta verta. Ei kun pesariin ja veret viemäriin. Haava oli ilkeän näköinen, mutta ei syvä eikä kipeä. Niimpä suihkuttamisen jälkeen käärettä jalkaan ja lisää vapaapäiviä. Eihän Pete vielä hyppinytkään seinille. Saas nähdä millainen duracellpupu huomenna löytyy tallista...

Huominen ja sunnuntai menee siivotessa ja pakkailessa. On yllättävän vaikeaa suunnitella etukäteen, mitä kaikkea tarvitsee kolmen viikon aikana. Rautalammilta varmaan luvassa enemmän postauksia, kun töiden lisäksi tuskin tapahtuu mitään kummallista, paitsi paljon treeniä maneesin ollessa vieressä!

Viime kesältä Rautalammin leiriltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti