perjantai 13. tammikuuta 2012

12. Perusarkea

Meillä viikko on mennyt hyvin arkisissa merkeissä, onko se sitten huono juttu, en tiedä. Jotenkin oon ite paljon motivoituneempi käymään tallilla ja liikuttamaan hevoset.

Alkuviikko meni pellolla. Yksi hevonen per päivä, toinen sitten liikkui kentällä juoksuttaen tai kävellen. Maanantaina ei Peten kanssa päästykkään totuttelemaan yksin, kun kaverit tuli mukaan. Herra kuitenkin mun yllätykseksi käyttäytyi tosi järkevästi. Virtaa ja puhtia riitti, mutta pysyi kuitenkin hanskassa suurimman osan ajasta. Rauhallinen se ei ollut, eikä kovin hitaasti menty, ravilla pysymisestä puhumattakaan! Päästiin sitten kuitenkin vähän hanattamaan, kun meillä pellot niin pitkiä että pysähtymisvaraa on kuitenkin riittävästi. Tästäkös Pete sitten innostui, kovaa mentiin ja tuli vähän äkkikäännös, että pysähtyi. Pete kuitenkin tykkäsi, eli mennään pian uudestaan!


Pete viime talvena
 Tiistaina olikin sitten Pyryn vuoro päästä pellolle. Odotin, että Pyry olisi ihan ok hanskassa, no eipä ollut. Tai oli suurimman osan ajasta, mutta vähän villiinty ja meinasi lähteä viemään, kun baanattiin. Herralla oli niin hauskaa, että meinasi pelto loppua kesken. Oli kuitenkin ihana nähdä, miten toinen nauttii täysiä laukkaamisesta.


Pyry pellolla maaliskuussa 2009
 Keskiviikkona Pyryllä olikin sitten hieronta. Pojilla käy hieroja aina silloin tällöin, kun koen sen olevan tarpeessa. Esimerkiksi, kun satuloita topataan tai huomaan jotain jäykkyyttä tai muuta. Pyry on nyt ollut vähän jäykänoloinen takaa, tosin parantunut jo ennen hierontaa. Hieroja kuitenkin sanoi, että on vähän jäykempi vasemmalta takaa. Ei kuitenkaan mitään suurempaa ja Pyry on hyvässä kunnossa. Sama hieroja on käynyt Pyryllä jo muutaman vuoden epäsäännöllisensäännöllisesti ja hieroi Petenkin syksyllä ekan kerran.

Eilen en ollut ollenkaan tallilla, joka oli tosi outoa. Tänään olikin sitten jo hirveä hinku tallille, olisin halunnut samantien hevosen selkään. Ihme mitä päivän tauko tekee! Tyydyin kuitenkin juoksuttamaan herrasväen taas irtona. Tälläkertaa pohja oli jo vähän vähemmän liukas, kun on lunta päällä, niin pääsivät taas molemmat riehumaan. Vuorotellen osotti takajalat kohti taivasta ja ihme ninjapotkuja Pyrykin onnistui tekemään.


Hengähdystauko :)
Viikonloppuna olisi taas tarkoitus päästä selkään ja joko baanaamaan taas pellolle tai sitten tyydytään menemään kunnolla koulua pitkästä aikaa. Tai sitten tehdään molemmat, saa nähdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti