maanantai 23. tammikuuta 2012

14. Peltoilua

Apua, kun taas ollut kiirettä ja mitä oon tehny? En mitään.

Alkuviikko meni ihan normaalisti poneja liikuttaen. Perjantaina en ollut tallilla, joka oli taas tosi outoa. Meillä siis siivotaan ite karsinat, joten on tosi harvinaista että en käy tallilla. Lauantaina sitten pesin jotain nahkakamoja, kun odottelin, että kaveri saapuu kuvaamaan putteja.

Ensin lähdettiin Peten kanssa pellolle. Pellolla oli reippaasti lunta, ainakin Peteä polveen, joten siellä oltiin hyvin vähän aikaa. Ravailtiin ja laukkailtiin. Ravi oli ihan tajuttoman vaikea keventää, kun Pete joutu oikeesti nostelemaan jalkoja. Laukka oli taas ihan tajuttoman hyvää. Ei päässy lähtemään käsistä ja joutu polkemaan laukan kolmitahtiseksi, joten hyvää treeniä lihasten lisäksi myös Peten laukalle. Peltoilun jälkeen mentiin hetkeksi kentälle, jossa Pete oli vähän epätasanen, voinee johtua myös pohjasta, joka ei ollut paras mahdollinen, kun kenttää ei oltu vielä aurattu. Tuli kuitenkin pitkiä hyviäkin pätkiä.







Peten jälkeen lähdettiin myös Pyryn kanssa käymään pellolla. Pyry nautti menemisestä enemmän kun Pete, mutta pysy kuitenkin hanskassa hangen takia. Pellon jälkeen mentiin käymään kentällä, jossa Pyry oli ihan hyvä. Pitkästä aikaa se yritti oikeasti itekin tehdä töitä, joten olisi varmaan ollut todella hyvä, jos pohja olisi ollut parempi. Onneksi kenttä kuitenkin aurattiin, joten päästään taas kunnolla töihin.







Kuvista kiitos Emelle!
Eilen kenttä oli tosiaan aurattu, joten päästään taas kunnolla menemään. Petekin saa vihdoin kengän keskiviikkona, joten paljon ratsastusta tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti