keskiviikko 8. elokuuta 2012

61. Nettikatkos jatkuu...

Kuten huomaatte, postauksia tulee harvakseltaan. Meillä edelleen netti ei toimi ja en saa veljen mokkulaa toimimaan omassa koneessa. En myöskään hirveästi viitsisi näitä kuvattomia postauksia kirjotella, kun käy vähän tylsäksi.

Pete oli viime viikon lopun vähän kevyemmällä, ei minkään syyn takia, mutta liikutus oli vähän rennompaa. Huomasi kyllä sunnuntaina. En ajatellut, että kolmipalalla tulisi jotain tappelua, kun on mennyt niin hyvin muuten. Oli kuitenkin kerännyt sen verran virtaa, että vähän jarrut oli hukassa. Tilanne oli kuitenkin todella hyvä, verrattuna viime syksyyn. Viime syksynä ois voinut olla vähän kuumottava tilanne, jos Pete olisi käynyt noin kuumana. Nyt kuitenkin sain loppujen lopuksi aina pidätteet läpi, vaikka normaaliin verrattuna viiveellä. Tänään lähdetään taas maastoon, saa nähdä mitä käy..

Nyt taas jatketaan treenaamista normaalia rytmiä, ensi viikolla päästään vihdoin treenaamaan kunnon kentälle useamman kerran viikossa, kun mulla alkaa koulu. Kolmen viikon päästä olisi sitten jo kauden päätavoite edessä, josta lähdetään hakemaan kolmea siistiä ja puhdasta rataa. Alun perin kuninkaallisissa oli tarkoitus hypätä ensimmäinen 90 rata, mutta alkukausi ja kisatauko saivat mut päättymään siihen, että jätetään yskiminen ensikauteen, eikä ruveta ahnehtimaan liikaa. Edessä siis perjantaina 80, lauantaina 85 ja sunnuntaina 85. Yritän vielä ennen kuninkaallisia käydä aluekisoissa hyppäämässä 80, jotta vähän saataisi tuntumaa kisoihin. Tarkoitus on myös käydä hyppäämässä pari kertaa Peten vanhan omistajan tallilla, ihan riippuen siitä miten saan vetoauton lainaan.

Yritän nyt muistaa kirjotella, vaikka kuvia en saa lisättyä, niin ei blogi ihan kuole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti