perjantai 10. elokuuta 2012

63. Erikoispostaus nro2: Toivelista

1. Miksi harrastan ratsastusta 
2. Toivelistani 
3. Unelmahevoseni 
4. Ratsastusurani 
5. Omat varusteeni 
6. Parhaat saavutukseni ratsastuksessa 
7. Elämäni hevonen/hevoset 
8. Mieleenpainuvimmat kilpailuni 
9. Tärkein ja turhin varusteeni 
10. Tavoitteeni ratsastuksessa 
11. Hevoseni hyvät ja huonot puolet 
12. Näin valmistaudun kilpailuihin 
13. Hevosblogeja, joita luen 
14. Minä hevosenomistajana  
15. Parhaat itsekuvatut hevoskuvani 
16. Unohtumattomin hevosmuistoni 
17. Tilannekuvia ja kommelluksia 



2. Toivelistani

Hui, tästä listasta saisi pidemmällä mietinnällä todella pitkän listan. Yritän nyt kuitenkin pitää listan suht lyhyenä, kymmenessä tavarassa. Jaan listan niihin, joita oikeasti tarvittaisiin ja niihin, joista saa kyllä unelmoida, vaikkei niitä välttämättä tarvittaisi.

Tarvittavat:

hooks.fi

Sadetta pitävä ratsastusloimi. Ei nyt ehkä kuitenkaan aivan välttämätön, sillä meidän heijastinloimi pitää melko pitkään vettä ja lunta. Kuitenkin, jos päivällä lähtee liikenteeseen niin ei nyt välttämättä laittaisi heijastinloimea päälle. Pyryllä oli tämäntyyppinen ratsastusloimi, mutta se oli Petelle auttamattoman lyhyt, niin se vaihtoi Pyryn lähdettyä omistajaa. Niimpä meillä olisi hankintalistalla tälläinen, väri ei tässä hööksin loimessa ole miellyttävin, muttei ihan kauheakaan.



hooks.fi

Topparatsastushousut. Niin hankintalistalla! Mun nykyiset toppahousut, tattinit, alkaa tekemään kuolemaa. On ne jo monta vuotta köytössä olleetkin. Tulisi varmasti kovaan käyttöön täällä Keski-Suomessa, varsinkin jos talvesta tulee yhtään kylmempi.



hooks.fi
hooks.fi

Kunnon sadevaatteet todellakin tulisivat tarpeeseen. Meillä kun ei ole maneesia, eikä kenttää, vaan tulen matkaamaan pari kilometriä aina koulun tiloihin. Tämän takia olisi kiva pysyä kuivana ainakin menomatka. Petelle olen ostanut todella hyvän Bucasin saderatsastusloimen, mutta itselläni ei ole kunnon sadevaatteita. Tyypillistä mulle, että hevosella kyllä, muttei itselläni. Nämä näyttäisivät oikein käytännöllisiltä siihen tarkoitukseen, mihin sadevaatteita haen.




Petelle pitäisi meidän miljoonan muun loimen seuraksi ostaa uusi fleecevuorellinen sadeloimi. Annoin meidän toisen fleecevuorellisen sadeloimen eteenpäin muuton yhteydessä, kun se ei mitenkäänpäin istunut Petelle ja oli vielä isokin. Tälläinen horse comfortin loimi meillä on toppaloimena ja todettu Petelle tosi hyväksi, joten tämä varmasti olisi hyvä! Sadejaksoilla kuitenkin olisi kiva saada kuivaloimi aina aamulla päälle ja loimet ei aina yön aikana ehdi kuivua, sen takia olisi toinen kappale hyvä olla...


Haaveilutavarat:


 

Bootsit meillä alkaa pikkuhiljaa kaikki kuolemaan. Eskadronin bootsit olisi kivat, muttamutta Pete tuhoaa bootseja sitä tahtia, että turha niin kalliita on sille ostaa. Aina sitä silti saa haaveilla! Meillä siis käytössä sekä neopreeni- että komibootseja, säästä ja tarkoituksesta riippuen. Mutta luultavasti halvemmat bootsit on talveksi ostettava, molempia materiaaleja...


horsepro.fi

Uudet kisahousut alkaisi pikkuhiljaa olla kivat, ehkä ensikaudelle. Nykyiset pikeurit (en muista mikä malli) alkaa olla kovia kokeneet. Viime vuoden kuninkaallisista on muutamia mutatäpliä ja kevään Keravan alue-estekisojen verkasta on myös muisto. Housut ei vielä niin ruskeat ole, että ne jo tälle kaudelle pitäisi vaihtaa, mutta ehkä villiinnyn ja ostan jo ensikaudelle uudet. Pikeurit tulevat uudetkin olemaan, ehkä kuvan olympicit.


swhorse.fi

Aina sitä saa unelmoida. Equilinen kisatakki. Nykyistä kisatakkia etsiessä kokeilin equilinen jotakin mallia, ah. Mutta toistaiseksi saa nykyinen Pikeur hoitaa hommaa ja unelmoin vaan equilinestä, mustana tietenkin...


ratsastajainkauppahuone.fi

Ikuinen tarve, omisti sitä kuinka monta equilinen huopaa tahansa. Nykyisin mun kompastuskivi on myös esperadon ja eskadronin huovat. Onneksi olen nyt saanut iskostettua päähäni, etten tarviste tällä hetkellä yhtään uutta huopaa.. Ehkä yhden uuden kisahuovaksi ja siihen sopivan korvahupun...


www.staffansbergintalli.fi

Kisakaappi. Haluaisin todella paljon kisakaapin. Sitten palaan maanpinnalle ja ajattelen järkevästi. Meillä on ainakin tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa niin vähän monipäiväisiä kisoja, ettei olisi järkevää ostaa kisakaappia. Eikä meillä oikein ole edes kunnollista kuljetusmahdollisuutta kaapille, kun meidän trailerissakin on satulakaappi, eikä vetoautot ole pakuja. Silti, aina saa haaveilla.

Tähän loppuun vielä!
Saatiin joku aika sitten (viime kuussa) uudet upeat suitset. Suitset on käsin tehdyt ja olen itse "suunnitellut" ne. Olen aivan rakastunut! Kuvassa ei näy otsapanta, jossa on sinisiä timantteja. Suitsiin on myös toinen otsapanta, jossa keskellä on koristekuolaimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti