maanantai 19. joulukuuta 2011

02. Tilannekatsaus

Aloitan nyt kertomalla meidän tämän hetkisestä tilanteesta, että pääsette kärryille meidän elämästä.

Ulkona on kokoajan pimeää ja märkää, mikä maneesittomalla tallilla on välillä masentavaa ja kaikki loimet on kokoajan märkinä, mutta toisaalta päästään ainakin treenaamaan, kun kenttä ei ole jäässä.

Pete kevät 2011

Pyryn kanssa on ollut tasaista sileällä, ei ole ollut tosi hyvä, muttei huonokaan. Se mikä on muuttunut, niin Pyry on tullut viimeisen vuoden aikana niin herkäksi avuille, että mun on välillä vaikea muistaa, miten nopeasti se reagoi ja yllättyn sen toimivuudesta. Pyry palailee myös pikkuhiljaa estetauolta. Pyryn hyppymotivaatiota päätin hakea takaisin kuukauden hyppylomalla, kun välillä oli vähän nihkeä hyppäämään. Nyt on ponnistuspaikat, sopiva vauhti ja hepan itseluottamus vähän hakusessa, mutta kyllä se tästä. Motivaatio ainakin on palannut.

Pyry syksy 2009

 Pete on asunut kohta neljä kuukautta Helsingissä, muutettuaan Keski-Suomesta lähemmän. Pete kehittyy kokoajan, vaikka huonojakin päiviä on. Silloin mun vaan täytyy itse palata takasin maan pinnalle ja muistaa mikä Peten todellinen taso on, eikä vaatia liikaa. Silloin asiat yleensä taas toimivat. Pete myös aloittelee aktiivisempaa kisauraa, yhdet koulu- ja yhdet estekisat takana. Molemmista tyytyväinen ratsastaja ja hyvin käyttäytynyt hevonen kotiin. Kotona haetaan tasaisuutta ja vähän korkeutta ratoihin esteillä. Sileällä yritetään hakea tasaista peräänantoa ja parempaa laukkaa (mikä on jo muutamassa kuukaudessa parantunut huimasti), jonka jälkeen aletaan opettelemaan avoja, väistöjä ja muita hienoja koulujuttuja.
  

Pete marraskuu 2011

Seuraavasta päivityksestä alkaen alankin sitten kertomaan meidän arjesta.
Pyry kevät 2010

2 kommenttia: