lauantai 31. joulukuuta 2011

09. Löysä viikko

Varustepostausten lisäksi kerron vähän meidän tämän viikon tapahtumista. Tai siis tapahtumattomuudesta. Alkuviikon pojat olivat vapaalla, mikä ei sinänsä haittaa kun ovat kuitenkin koko päivän tarhassa ja saavat siellä liikkua niin paljon kuin haluavat (joka toisin sanoen tarkoittaa sitä, että kun heinät loppuu nenän edestä, kävellään kymmenen askelta seuraavalle kasalle). Muutenkin viikko on ollut todella rento, ei olla tehty mitään ihmeellistä etupäässä olen juoksuttanut ja Pyryllä menin koulua yksi päivä. Se oli parempi, kuin pitkään aikaan, vaikkei tehty mitään ihmeellistä.


Pyry syksy 2011

Tänään kenttä oli aika jäässä, niin juoksutin Peteä sivareilla, mutta vain ravia. Pete ravasi hyvin ja rennosti. Sen jälkeen lähdin Pyryllä käyntimaastoon toisen tallilaisen kanssa. Kierrettiin lähimaastoja ilman satulaa.



Huomenna poikien tarhaporukka taas muuttuu, kun niiden nykyinen tarhakaveri muutti pois ja huomenna Pyryn suuri rakkaus Safi pääsee poikien seuraksi. Mielenkiinnolla odotan, millainen laumajärjestys tarhaan tulee, kun Pyry tykkää Safista ja antaa sen olla pomo. Pete pitää Pyryä jumalana, muttei kuitenkaan suostu alistumaan Safille. Luultavasti järjestys kuitenkin selvitetään ilman sen suurempia tappeluja, kun kaikki on kuitenkin ennenkin ollut samojen aitojen sisällä.

Pete helmikuu 2011


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti