lauantai 31. joulukuuta 2011

08. Varustepostaus, osa 3: Pete

Esittelyssä Peten varusteet

Albionin K2 koulusatula. Ah, aivan mahtava. Istuu Peten vaikeaan selkään todella hyvin ja on ratsastajalle aivan ihana istua. Mitä siihen lisäämään :D Mustangin jalustinhihnat ja jotkut aivan tavalliset turvajalustimet.



 
Peten hurjan värikkäät kouluhuovat! Ensimmäisenä Bucasin perushuopa. Todella kiva huopa, joka istuu hyvin. Toisena equilinen kouluhuopa, jossa Suomenratsujen brodeeraus. Perus equiline, eli hyvä ja söpö suomenhevonen tuo jotain väriä huopaan. Viimeisenä horse comfortin paksumpi huopa, jossa ei mitään lenkkejä ole. Todella ihana hyopa myös.


Albionin K2 estesatula, joka istuu myös hyvin Petelle ja on todella ihana istua, tukee hypyssä hyvin. Satulan väri on myös aivan ihana. Hööksistä jalustinhihnat, turvajalustimet ja mountain horsen jalustinkumit.



Estehuovat. Ensimmäisenä shockemöhlen vaalea estehuopa, joka on todella kiva. Toisena eskadronin harmaa huopa, joka on kivan mallinen. Viimeisenä equilinen ihana oranssi flättäri, sopii ruskean kanttauksen ansiosta todella hyvin Peten estesatulaan.


 








Peten kisahuovat. Vasemmalla kouluhuopa, ihan perusvalkoinen equiline, jossa sinivalkoinen kanttaus. Oikealla musta equilinenflättäri, jossa hopea kanttaus.

"Koulusuitset". Hööksistä mustat, remonttiturpiksella ja blingiotsapannalla. Hihnat on pyöristettu. Kuolaimena ihan perus kolmipala. Käytössä koulussa ja juoksuttaessa.




"Estesuitset". Petelle vartavasten tehdyt ruskeat suitset, joissa ihanat punokset otsapannassa ja turpahihnassa. Rakastan näitä suitsia! Kuolaimena gägi ja sen takia kahdet ohjat ja nipussa näyttää yhdeltä sekasorrolta. Käytössä esteillä ja maastossa.

Petelle mittojen mukaan tehty rintaremmimartingaali, joka aina käytössä, kun estesatulakin. Sopii täydellisesti estesatulan ja suitsien väriin!


Suojakokoelma. Eskadronin jännesuojat ja tekniikkasuojat, jotka käytössä myös kisoissa (silloin tosin pestyinä). Eskadronin neopreenisuojat, jotka ovat paremmat, kuin Pyryn Back On Trackit (sisäpinnan kangas erilainen). Equiguardin hivutussuojat. Eskadronin lampaankarvabootsit. Sekä Peten mukana tulleet Horzen hivutussuojat, jotka hyvin harvoin käytössä.


Estekisoissa Petellä on käytössä musta equilinen korvahuppu, joka sopii kisahuopaan. Pete on välillä vähän säikky, joten vähempi kuuleminen rauhoittaa sitä hieman.



Peten kuljetusriimu on käsintehty, vaalea nahkariimu. Siinä on koristeommel molemmissa poskihihnoissa. Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös eskadronin naru, jota käytän kuljetuksessa, kun siinä on paniikkilukko. Petellä kuljetuksessa eskadronin ruskeat kuljetussuojat,.

Tässä oli Peten varusteet :)

1 kommentti: