lauantai 31. joulukuuta 2011

07. Varustepostaus, osa 2: Pyry

Varustepostaussarjan toinen osa esittelee teille Pyryn varusteet
Pyryllä on Kiefferin yleissatula. En nyt muista tarkemmin, mikä satula. Satula on todella hyvä, sillä se mahdollista ihan ok tuen kouluratsastukseen ja sillä pystyy helposti hyppäämään myös isoja esteitä. Jalustinhihnat ovat muistaakseni eurohunterit, joihin on tehty miljoona uutta reikää ja ovat kuluneet tosi paljon jo. Jalustimet ovat jotkut perus, 11 sentin jalustimet, joissa on mountain horsen jalustinkumin, jotka sopivat saappaisiini.




Vasemmalla on equilinen perus ruskea kouluhuopa, joka istuu aivan tajuttoman hyvin Pyrylle ja on todella hyvässä kunnossa, vaikka on jo kaksi vuotta vanha. Oikealla on mun viime kesänä ostama rakkaus. Eskadronin ihana raitahuopa, aivan ihana huopa käytössä.


 








Vasemmalla on eskadronin vanha kouluhuopa, joka tuli Pyryn mukana, mutta on edelleen todella hyvässä kunnossa, eikä siinä ole käytön jälkiä paljoakaan. Istuu Pyrylle hyvin, pysyy paikallaan ja on ihanan ohut. Oikealla equilinen oranssi yleishuopa, joka on ollut joskus käytössä myös kisoissa. On ihana, kun se on erikoisen värinen, eroaa meidän ruskea-sininen -linjastamma, mutta sopii silti joukkoon.

 








Vasemmalla Tattinin ruskea yleishuopa, joka on aivan ihana. Se on todella pehmeä, eikä talvellakaan hierrä karvoja. Oikealla eurohunterin sininen yleishuopa, joka on myös ihana, vaikka siinä näkyy jo käytön jälkiä. Nämä kaksi huopaa on vähemmän käytössä.


 
Tässä vielä Pyryn kisahuovat. Ensimmäisenä brodeerattu vaaleansini-harmaa equiline. Toisena musta equiline. Molemmat käytössä estekisoissa. Viimeisenä koulukisahuopa, jossa myös brodeeraus.


Siniset kiefferin suitset (kyllä, ne ovat siniset :D). Ihan perussuitset, joissa näkyy jo käyttö, mutta silti edelleen siistit. Niissä on ihan tavallinen kolmipala. Käytössä useimmiten, koulussa ja esteillä, joskus myös maastossa.

Ruskeat suitset, joissa PYRY -otsapanta.Kuolaimena kuminivel. Käytössä useimmiten maastossa ja juoksuttaessa. Joskus myös, jos mennään rentoa koulua.

Kuvassa Pyryn kotona käytetyt suojat. Vasemmassa reunassa horzen jännesuojat. Niiden alapuolella hööksistä ostetut takajalan tekniikkasuojat. Edessä tattinin ruskeat takajalan hivutussuojat ja niiden alla Back On Track -neopreenisuojat.


Kuvassa Pyryn estekisasuojat. Eskadronin Pro Safe Memo -suojat eteen ja taakse. Aivan ihanat suojat, mun suuri rakkaus. Sekä kesällä ostetut vereduksen kantasuojat. Suojaavat siis ruununrajaa. Eivät oikein istu Pyryn jalkaan ja sen takia saattavat pyörähtää ympäri, paikallaan pysyessään kuitenkin hoitavat tehtävänsä.


Pyryn kuljetusriimu. Ruskea nahkainen, hööksistä ostettu. Pyryllä myös kuljetuksessa siniset eskadronin kuljetussuojat.

Tässä Pyryn varusteet, valitettavasti en loimia alkanut kuvata, kun niitä on miljoona ja yksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti