tiistai 7. helmikuuta 2012

17. Uusia vaatteita ja monoja

Olen pitkään himoinnut Petelle kunnon toppavaatteita, kun se tosiaan on klipattu. No viime viikolla pistin tilauksen menemään Suomen ratsutarvikkeelle ja eilen postista kipaisin hakemassa ison laatikon.

Loimet oli täydellisiä!

Ensimmäinen on Eskadronin paksu ulkotoppaloimi kiinteällä kaulakappaleella, joka on oikeesti tosi hyvä, kun pärjää Pete nyt sitten pitkään yhdellä loimella.


Toinen on aivan ihana Eskadronin sisätoppaloimi, joka on paksu ja varmasti lämmin. Kiinteällä kaulakappaleella ja mahaläpällä. Rakkaus<3
Loimistä yleisesti olen huomannut, että Petellä toimii tuhat kertaa paremmin kiinteäkaulakappaleelliset. Irtiotettavissa kaulakappale pyörähtää milloin mihinkin suuntaan. Yksi sadeloimi on todella hyvä, siinä on napakat kiinnityssysteemit, joten toimii kuin kiinteä.

Loimien lisäksi tilasin Petelle lapasuojuksen, jonka pitäisi estää lapojen hankautuminen loimien alla. Petellä alkoi nyt vähän aika sitten mennä ilkeän näköiseksi lavat, kun karvat lähti. Alkutalvesta ei hangannut yhtään, mutta viime talvena oli hankautuneet. Josko tämä nyt vähän ehkäisisi ainakin pahenemista.


 Loimien sovittamisen lisäksi puteilla oli tänään kengitys. Siinä menikin sitten koko iltapäivä ja jonkin verran iltaa, niin saivat sitten vapaa päivän. Kengitykset meni ihan hyvin, molemmat osasivat käyttäytyä hyvin. Petellä ei kaviot olleet lähes yhtään kasvaneet, joka on kumma. Syö kuitenkin biotiinia ja kaikki muut kasvaa (harja ja jalkakarvat) vähän liiankin kanssa. Pyryllä ei mitään ihmeellistä, laitettiin myös eteen kahdenkäänteen kengät, kun edelliset olivat yhdellä käänteellä.

Nyt taas päästään treenailemaan uusilla monoilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti