maanantai 27. helmikuuta 2012

21. Paluu arkeen kuvattomana

Eli tosiaan päivitän nyt puhelimella, että jää postaus nyt tylsästi kuvattomaksi. Pahoitteluni siitä.

Tosiaan taas lomailtuamme palataan arkeen. Pojat hiihtolomaili, kun itse oli laivalla ja perjantaina juoksutin molemmat sivuohjien kanssa. Molemmat liikkuivat ihan hyvin, Petellä laukka pyöri pohjan takia aika huonosti, mutta ravi senkin edestä tosi hyvin. Pyry tasaiseen tapaan.

Lauantaina kouluiltiin sitten Peten kanssa. Pitkään aikaan tuli vähän huonompi päivä. Pohja oli kentällä melko huono ja lomailu näkyi, saatiin kuitenkin hyviäkin pätkiä. Varsinkin laukka oli molempiin suuntiin tosi hyvää, pyöri pitkiäkin pätkiä kolmitahtisena. Hyvään suuntaan siis laukkakin menossa.

Peten jälkeen lähdettiin taas Pyryn kanssa vetämään pulkkaa ja Pyrde oli taas aivan fiiliksissä. Mentiin pulkkailun jälkeen hetkeksi kentälle ja saatiin todella hyvä fiilis molemmat.

Sunnuntaina lähdettiin ryhmämaastoon kavereiden kanssa. Aluks mun piti lähteä Pyryn kanssa kontrollisyistä, mutta viime hetkellä päädyin sittenkin Peteen. Onneks päädyin, sillä Pete oli mahtava! Laukattiin kotoa poispäin pitkä pätkä keskimmäisenä todella hyvää vasenta laukkaa ja täysin rauhallisesti ja hitaasti. Takasin päin tosin sitten vähän Herra kuumeni, mutta sain loppujen lopuksi takaisin hanskaan ja pystyttiin ravaamaankin.

Maaston jälkeen päädyttiin Pyryn kanssa kentälle, mutta Pyry ei oikein keskittynyt pohjan takia. Saatiin kuitenkin loppua kohden ihan hyvä fiilis ja lopeteltiin aika nopeasti.

Tänään pojat juoksivat yhdessä irtona ja tapansa mukaan vähän nahistelivat samalla.

Kevät on selvästi tulossa, kun Pyry on ollut jo pari päivää ilman takkia ulkona! Pete joutuu vielä jonkun aikaan pitämään takkeja päällä, kun on kuitenkin klipattu. Huonolla ilmalla Pyrykin joutuu muhimaan takin alla.

Sitten infoa, eli meidän kisakausi alkaa vihdoin sunnuntaina, kun lähetään lähitallille Husöön hyppäämään Peten kanssa. Hypätään näin kauden aluksi maahankaivettuja, josta voi tulla täysi katastrofi, kun Pete ei aina ihan keskity pienillä esteillä. No, lähetään hakemaan puhtaita ratoja ja ratsastamaan loppuun asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti