tiistai 13. maaliskuuta 2012

24. Kuvia eiliseltä

Eilen otin kameran mukaan tallille, kun oli niin kiva keli. Kukaan ei kuitenkaan ollut silloin tallilla, kun ratsastin Pyryä, niin on vaan möllötyskuvia molemmista :)







Pyryn harjauksen tulos...


Harjailin Pyryä varmaan tunnin, kun se on alkanut tiputtaa talvikarvaa. Tulos oli sama, kun sen olis harjannut viidessä minuutissa, mutta tulipahan vietettyä aikaa sen kanssa kahdestaan. Mentiin sitten kentällä todella rennosti, en vaatinut oikein mitään. En nykyään vaadi siltä oikein mitään sen enempää, ehkä se johtuu siitä, että haluan säilyttää molemmilla hyvän fiiliksen tekemiseen. No ei se mitään, molemmille jäi hyvä fiilis ratsastuksesta, eikä se ollut mitään vääntämistä. Oikeastaan Pyry toimi ihan kivasti. Ennen ratsastusta myös selvitin kunnolla ja leikkasin Pyryn hännästä sellasen 15cm pois (ei kuvissa edes näytä niin paljolta), kun oli päässyt vähän riehaantumaan:



Ennen...

....jälkeen.





















Ennen...
 
...jälkeen.

Pyryn jälkeen juoksutin Peten sivareilla, pelkkää ravia, kun pohja oli Pyryllekin liukas, niin en viitsinyt tietoisesti laukattaa Peteä nenälleen. Sen tasapaino, kun on edelleen laukassa vähän huononlainen..

Tänään pojat saivat paistatella vapaapäivää tarhassa, tosin vaihtelevassa kelissä. Huomenna pitäisi keksiä jotain kivaa Pyryn kanssa, kun meillä tulee kolme vuotta täyteen, ehkä käyn hakemassa kaupasta sille porkkanoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti