maanantai 19. maaliskuuta 2012

26. Heräteostoksia ja lomaista arkea

Tänään ajeltiin kaverin kanssa Puuiloon hakemaan hepoille ruokaa. Putet sai uuden kivennäispussin, kun edellisestä oli vain pohjat jäljellä. Herrathan siis syövät Black Horsen Kivennäistä.


Puuilosta päädyttiin sitten Hööksiin heräteostoksille. Ikinä ei pitäisi lähteä, kun aina jotain tarttuu mukaan. Niin myös tällä kertaa. Oikeasti lähdin ruskeita yhdistelmäpinteleitä hakemaan, kun olen vähän villiintynyt pinteleiden käytön kanssa. Aina jos mennään koulua Peten kanssa, niin parin viime viikon ajan jalasta on löytyneet pintelit. Mulla ei ruskeita yhdistelmäpinteleitä ole ollut, kuin vain kaksi kappaletta, niin päädyin sitten showmasterin ruskeisiin (meiltä löytyy samat sinisenä ja ovat olleet ihan hyvät).


Se todellinen heräteostos olikin sitten oikeesti heräteostos! Olen pitkään kuolannut Petelle jotain "koulusuojia", onhan meillä eteen eskadronin neopreenisuojat, mutta haluaisin sille samallaiset suojat eteen ja taakse sellaisina päivinä, kun olen liian laiska kierittämään pinteleitä. Ja oishan ne kivannäköset, jos joskus eksytään koulukisoihin, niin verkassa jotkus hienot suojat. No hetken mietittyäni ja pari kertaa päätöstä vaihdettuani päädyin kassalle ihanien karvasuojien kanssa.


Suojat ovat sisältä lampaankarvaa ja ulkopuolelta mustaa tekonahkaa (?). Aivan ihanat ja sopivat Petelle todella hyvin, pakko oli kokeilla jo.

Koko viime viikko meni aika koulu- ja juoksutuspainoitteisesti. Lukulomalla ehtisi ratsastamaan molemmat päivittäin, mutta harvoin tulee niitä päiviä, että inspiraatio löytyisi molempien ratsastamiseen kunnolla. Yleisin syy toisen juoksutus-/maastopäätökseen on se, että toisen kanssa on mennyt joku asia huonosti. En tällöin näe järkeä alkamaan huonolla mielellä tappelemaan toisenkin kanssa. Jäisi vaan huonompi maku suuhun kaikille.

Tänään ratsastin Peten ilman satulaa, kun oli pakko päästä kokeilemaan suojia, mutta mitään oikeaa ei meidän kentällä tänään pystynyt tekemään, kun pohja oli huono ja puteilla ei ole tilsakumeja. Pete ei ollut mitenkään kauhean hyvä, kun karvanlähtö saa sen klippaamattomasta selästä tosi liukkaan. Ravipätkät meni pitkälti siihen, että kiikuin vaan kyydissä. Se mikä taas on alkanut sujumaan, ja sujui myös tänään, on käyntiväistöt. Ollaan reilu viikon ajan tehty joka päivä muutama väistö molempiin suuntiin ja pikkuhiljaa Petekin on älynnyt, mihin mikäkin jalka ja missä tahdissa juttu pitää tehdä. Tänään tuli jo ihan sujuvia väistöjä suoralla rungolla, jee! Pyry sai olla vapaalla ihan suosiolla, kun se tuskin olisi pysynyt pystyssä tilsojensa kanssa. Näytti nauttivan enemmän syömisestä kavereiden kanssa.


12.3.12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti