keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

28. Hammaslääkäri ja unisia poneja

Eilen oli puteilla aamulla hammaslääkäri. Ehtivät jonkin aikaa syödä ulkona, kunnes sitten hain jonoon käytävälle, josta Pete sitten päätyi kolistelemaan karsinaansa Pyryn hammaslääkärin ajaksi. Pyry oli tosi säikkynä rauhotuspiikin kanssa, vaikka yleensä ei sano mitään. Luultavasti edelleen sähköisyys vaivaa. Tyyppi kuitenkin alkoi nuokkumaan nopeesti.

Pyryn hampaita on nyt hoidettu kaksi ja puoli vuotta säännöllisesti ja sitä ennen ilmeisesti ei, koska hampaat ei ole eläinlääkärin mukaan vieläkään sellaiset, kuin pitäisi. Sama eläinlääkäri siis raspannut aina. Parempaan suuntaan on kuitenkin menty ja eivät ole enää "todellakaan ei hyvät". Pyry sitten pääsi heräilemään karsinaan, kun oli Peten vuoro.


Pete ei ollut moksiskaan rauhotuksesta, mitä nyt tasapaino oli vähän hakusessa alussa. Petellä taas oli sitten vähän piikkejä, jotka oli aiheuttanut pieniä haavoja poskiin. Miksi en edes yllättyny, että juntti on purru poskia? Mitään sen ihmeellisempää ei löytynyt ja piikitkin saatiin pois. Myöskin syksyllä katkennut etuhammas oli eläinlääkärin mukaan oikein siisti. Eipä se ole sitä vaivannutkaan sen viikon jälkeen, kun katkesi mystisesti. Pete sai vielä rokotuksen ja pääsi sitten heräilemään karsinaan.


Olivat sitten reilu pari tuntia sisällä ja hakivat vertaistukea toisistaan, kun katselivat toisiaan. Asuvat siis vierekkäisissä karsinoissa ja näkevät toisensa seinässä olevien kaltereiden läpi (näkyy yllä olevassa kuvassa). Pääsivät vielä iltapäiväksi ulos.

Yöllä Pete ei sitten ollut syönyt kaikkia yöheiniä, oli vaan levitellyt ne ympäri karsinaa. Aamulla oli kuitenkin syönyt ulkona ihan normaalisti. On siis ilmeisesti mennyt vähän jumiin rokotuksesta tai sitten hampaat on ollu Herran mielessä oudot. Laitoin nyt kuitenkin iltaheinät heinäverkkoon, jotta ei tarvitse ihan lattialle asti kurottaa. Pete oli siis tämänkin päivän vapaalla.

Pyryllä ratsastin hetken kentällä riimulla ja naruilla. Oli ihan hauska, vaikka mitään ihmeellistä ei tehty. Kenttä kuitenkin alkaa pikkuhiljaa olemaan ratsastukunnossa, loppujen lumien sulamista odottaen..

Huomenna päästään Pyryn kanssa kunnolla hommiin ja Pete saa vielä ainakin huomisen lomailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti