sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

27. Tilsaloma

Kevät tulee, mut tällä hetkellä on vuoden ärsyttävin aika. Ainakin hevosenomistajan kannalta, jonka hevosella ei ole tilsakumeja eikä maneesia. Putet on lomaillu nyt neljä päivää, kun tyypit ei pysy pystyssä, kun saavat kunnon tilsat. Pari päivää kentältä ei olis tullu tilsoja, mutta se on muuten niin luistinrata, ettei kumpikaan pysyisi pystyssä.

Tänään kuitenkin päätin lähteä maastoon, vaikka yöllinen lumentulo yritti mua estää. Suojitin Peten yli, kun ajattelin että pöllöenergiaa olisi ja maastovaihtoehdot oli vähissä, ettei sitten mitään haavereita tulisi. Ja mitä vielä, herra oli ihan rauhallinen. Käveli, kun piti kävellä ja ravissa oli ihan hanskassa. Päädyttiinkin myös laukkaamaan vähän, kun oli niin rauhallinen. Laukkasi myös nätisti. Pitkät käynnit kotiin ja heppa takas ulos.



Pyryllä sitten olikin sitä energiaa. Odotan innolla, että sen kanssa pääsee kunnolla maastoon. Mentiin siis vaan lyhyt maastolenkki, mutta Pyry pelkäsi mm. lumikokkaretta. Kunhan vaan vihdoin päästäisi kunnolla töihin. Eli paljon aurinkoa ja lämpöä kehiin, kiitos! Pyry on näin karvanlähdön aikaan niin sähkönen, että pelkää ihan kaikkea harjatessa ja saattaa säpsyä ihan turhaakin. Onko jollain jotain hyviä vinkkejä, miten sähköisyys saataisiin pois? Pete kun ei ole yhtään sähköinen, kun sillä ei ole niin paljon irtoavaa karvaa.


Ja kaikki nyt ehdottaa jotain postaustoivetta, niin tulee erikoisempia postauksia meidän tylsän arjen keskelle. Kohta meillä Peten kanssa alkaa taas olemaan enemmän kisoja. Tiistaina puteilla on tapaaminen eläinlääkärin kanssa, kun hampaat laitetaan kuntoon ja Pete saa tehosterokotuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti