maanantai 2. huhtikuuta 2012

29. Treenaus jatkuu

Kevät, kenttä alkaa olemaan hyvässä ratsastuskunnoss ja mitä yöllä sataa, lunta. Ei voi olla totta. Noh, ehkä se kevät joskus tulee..

Viime postauksessa kerroin, ettei Pete ollut syönyt yöheiniä. Seuraavanikin yönä oli jättänyt osan syömättä, vaikka heinät oli verkossa ja helpommin syötävissä. Torstai-perjantai välisenä yönä herra oli sitten jo kuitenkin syönyt kaiken, joten päästiin vähän liikkumaan. Liikutin tosi rennosti ja mitään vaatimatta, lyhyen aikaa kentällä. Oli aika huono, mutta rentoutui pikkupätkiä. Ei olla menty kunnolla koulua pariin viikkoon ja eilen vihdoin päästiin sitäkin tekemään. Vaihtelevin tuloksin. Jossain vaiheessa Pete oli mahtavan tuntunen. Liikkui tasaisesti peräänannossa ja hyvässä tahdissa. Sitten tapahtui jotain ja tapeltiin seuraavat kymmenen minuuttia. Nollasin tilanteen seisomalla keskellä kenttää muutaman minuutin. Sen jälkeen haettiin hyvä fiilis takasin ja lopetettiin siihen. Laukka pyöri yllättävän hyvin, kun ei liukastellut koko ajan. Eli hyvään suuntaan sekin menossa.

Pyry oli torstaina ja perjantaina aivan mahtava ratsastaa. Vihdoin löydettiin se pitkään kadoksissa ollut kipinä siitä, miten mennään. Pyry oli kevyt, kuunteli ja oli motivoitunut. Ei siellä selässä tavinnut sitten enää paljon tehdä. Nyt yritetään säilyttää sama fiilis vielä pari kuukautta!

Kenttä alkoi jo näyttää eilen siltä, että vihdoin päästään kunnolla hyppäämään. Peten kanssa pitäisi ehtiä nyt pari kertaa hyppäämään parin viikon sisään, kun sitten alkaa kisoja olemaan paljon. Pyrynkin kanssa olisi kiva päästä vihdoin hyppäämään, kun se ei ole tämän vuoden puolella kunnolla hypännyt vielä kertaakaan. Tänään en ole vielä käynyt tallilla, niin en tiedä missä kunnossa kenttä on lumentulon jälkeen. Toivotaan nyt vaan kunnon kevättä ja lumien lähtöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti