lauantai 12. toukokuuta 2012

46. Tallikisat

Tänään oli siis tallillamme kisat, joissa toimin itse ratamestari/tuomari/mikätahansaasia tehtävissä (kyseessä siis lähes tallin sisäiset kisat, joten osallistuin itsekin luokkaan). Nukuin aamulla jo pommiin, joten päivä alkoi hienosti. Ehdin kuitenkin hoitaa kaikki asiat, jotka pitikin ja päästiin kisat aloittamaan ajoissa. Oltiin onneksi rakennettu esteet jo eilen illalla, niin vähän helpotti mun aamua. Hypättiin Peten kanssa vasta toisessa luokassa, joten herra sai tarhailla vielä jonkun aikaa. Laitoin sitten luokkien välissä hirveellä kiireellä Peten kuntoon ja iskin jollekin käteen seisomaan.

Verkassa Pete oli kotikentän mukaisesti ihan ok. Ei ensin edes tajunnut, mistä on kyse. Ei välittänyt esteistä ja meinasi alkaa leikkimään kouluhevosta. Herättelin sen kuitenkin ihmeellisestä koulumaailmasta nopeesti ja alettiin hyppäämään. Otettiin pari hyppyä ristikolle ja sitten pystylle. Eka hyppy pystylle oli aikamoinen banjailoikka. Kattelin vaan taivaalta alas, että käytiin vähän korkealla. Tultiin vielä pari kertaa vähän hallitummin. Sitten pari hyppyä okserille, jolle tuli ihan hyviä hyppyjä.

Meillä ratakorkeus oli siis 90cm, ennen radalle lähtöä mietin jo hetken että itsemurhaakohan tässä lähden taas tekemään (itsesuunnittelemani rata alkoi vähän pelottaa...ironista). Päästiin kuitenkin liikkeelle, niin ei siinä paljoa ehtinyt mitään miettimään. Pete oli ihan liekeissä. Tuli hyviin paikkoihin ja kääntyi ihan jumalattoman hyvin. Meni kovaa Petelle tyypillisesti, mutta oli kuitenkin koko ajan hanskassa (meidän vauhdista ehkä kertoo se, että oltiin voittajaa seitsemän sekuntia nopeampia.. kyseessä kuitenkin pieni kenttä ja melko haastava rata..) Kuitenkin sähellettiin molemmat taas vähän seiska esteelle, jolle unohdin ottaa vikan pidätteen ja Pete ei ehtinyt kerätä koipiaan mukaan. Yksi alas, mutta se ei haitannut. Todella hieno Pete! ) Saatiin sitten sininen ruusuke, eli toinen sija. 90cm ei ollut meille (ainakaan kotona) korkea eikä mikään, hyvillä mielin siis päästään taas eteenpäin ja kohti korkeampia esteitä.


Ykköseste

Kakkoseste

Kolmoseste

Vitonen

Sarjan B-osa, kutonen


Seiska, joka otettiin alas

Kunniakierros



2 kommenttia:

  1. teidän tallinne näyttää tosi mukavalta paikalta! Kuka on tallin omistaja? Kuinka monta hevosta siellä on?

    VastaaPoista
  2. Tallissa paikat kuudelle hevoselle. Yhteystietoja löytyy niitä tarvitsevalle hakemalla esim. googlesta Fant's stall. :)

    VastaaPoista