torstai 17. toukokuuta 2012

47. Pikapäivitystä

Päivittäin nyt nopeasti teille tilannetta. Eli tulin tiistaina ite Keski-Suomeen hoitamaan mm. pääsykokeet ja kattomaan Petelle tallipaikkaa kattomaan. Pete on siis ollut vapaalla muutaman päivän ja huomenna palaan takaisin Helsinkiin.

Meillä piti sunnuntaina olla kisat, mutta herra Pete oli antanut kavereiden vähän juoksuttaa itseään laitsalla ja irrottanut tiistai aamuna toisen etukengän. Ehdin sitten kisat perua, kun kengän saaminen ennen sunnuntaita oli epävarmaa. Tänään kuitenkin onneksi tuli mukava yllätys, kun meidän kengittäjä laittoi viestiä, että ehtii tulla sen laittamaan. Ympärikengityshän meillä on vasta parin viikon päästä ja Petellä menee kaviot tosi nopeesti huonoon kuntoon ilman kenkiä (huono kaviolaatu...). Joten nyt sitten ei ole kisoja sunnuntaina, mutta kenkä onneksi jalassa. Ensiviikolla kun on taas parit kisat edessä.

Pakko vielä mainita, että sunnuntaina käytiin kaverin kanssa maastossa. Mentiin sellainen lenkki, jonka jälkeen syksyllä sanoin, ettei Pete sille lenkille pääse enää ikinä. Lenkillä on paljon vesilätäköitä, jos on yhtään satanut. Matkalla on myös iso puro, jossa vettä on hevosia polviin. Syksyllä tipuin jo alkumatkasta (olin tosin ilman satulaa..), kun herra päätti yllättäen hypätä pikku lätäkön. Jalkauduin onneksi kaatumatta ja osumatta vesilätäkköön. Myös puro aiheutti harmaita hiuksia tuolloin. Vähän epäileväisenä siis lähdin matkaan sunnuntaina, lun kaveri halusi juuri sille lenkille (lenkki itsessään on älyttömän hyvä, paljon mäkiä ja pystyy menemään myös muuta, kuin käyntiä). Noh eipä siinä sitten mitään, Pete käveli innoissaan jokaikiseen vesilätäkköön, mikä eteen tuli. Myös niihin, mitkä kaveri kiersi kuivan kautta. Ravissakin tyyppi meni korvaa heilauttamatta lätäköihin. Ainut, minkä kohdalla Pete mietti sekuntin ajan, oli puro. Ja niin se vaan rohkaisi mielnsä ja kahlasi läpi. Siitä tulee vielä vesipeto! Odotan, että meri lämpiää tarpeeksi, jotta päästään kokeilemaan uimista. En kyllä olisi Petestä ikinä uskonut!

Pahoittelen kuvatonta postausta, kun ei ole omaa konetta mukana, niin ei ole kuviakaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti