maanantai 9. huhtikuuta 2012

31. Pikapäivitys

Tuntuu olevan kauhea kiire koko ajan, eikä koneelle ehdi millään. Mitään oikeasti ei ole tapahtunut, mutta silti en ole kerennyt tietokoneen ääreen istua. Päivitän nyt kuitenkin nopeasti kuulumisia, ettei ihan pimennossa teitäkään pidetä!

Torstaina puteilla oli kengitys. Molemmille laitettiin kengät kantahokeilla, kun lunta on, mutta kevään pitäis kuitenkin tulla. Petellä varsinkaan ei kaviot ollut kasvanut taas paljoakaan, vaikka väli oli sen kahdeksan viikkoa. Pyryllä vähän paremmin. Seuraava kengitys on taas kahdeksan viikon päästä ja silloin saatta jo olla pelkkä Pete kengitettävänä. Mutta jos Pyry on vielä viimeistä viikkoa mulla, niin laitetaan sekin sitten.

Perjantai ja lauantai liikutin vaan Peten, Pyry sai olla vapaalla. Olen nyt tietoisesti vähentänyt sen liikutusta, ettei ihan täyspainosesta kuuden päivän liikutuksesta siirry sitten vapaalle. En tosiaan tiedä millaiseen liikutukseen menee omistajalle, niin pidän kuitenkin peruskunnon hyvänä.

Eilen sitten lähdettiin yllätysvalmennukseen Peten kanssa hyppäämään (siis oli sovittu kyllä muutama päivä aikaisemmin..) ja voin sanoa että hyvin meni. Kirjoitan tarkemman postauksen valmennuksesta, kunhan on enemmän aikaa. Hyviä vinkkejä saatiin ja Pete käyttäytyi varsin mallikkaasti.. suurimman osan ajasta.

Tällä viikolla varmaan Pyry taas vähän kevyemmällä, että pystyn liikuttamaan Peten paremmin, koska viikonloppu tulee olemaan Petelle hauska ja raskas. Edessä siis kahdet kisat kahtena päivänä, että saadaan ratoja alle. Vihdoin alkaa olemaan paljon kisoja!


Pete syksyllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti