keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

38. Estetreeniä

Tosissaan tänään sitten päästiin vihdoin treenailemaan sunnuntaita varten. Mustelma ei ihan innostunut estesatulasta, vaikka koulusatulassa ei ollut suurempia ongelmia. Ongelmaksi kuitenkin ilmenivät estepenkin polvituet, jotka ajoittain osuivat mustelmaan. No, kipu ei menoa haitannut. Huomasin itselleni jääneen päälle vähän varmistaminen ja pienen pieni epävarmuus oksereita kohtaan, kiitos vihollisemme sateenkaariokseri. Pete ei kuitenkaan sanonut mitään, vaan oli ihan menossa. Paitsi peloke-esteemme (kavalettipalat+puomi+koiran agilityputki, jonka päällä pressu) osoittautui hetkellisesti ongelmaksi. Pari kieltoa siis siihen, vaikka Pete sen oli jo kiltisti muutamaan kertaan hypännyt. Selätettiin kuitenkin ongelma ja saatiin hyvä mieli. Ei hypätty isoa, pystyt oli korkeimmillaan n.70 ja okseri 90. Tämä ihan vaan, koska haettiin ainoastaan tuntumaa ja rutiinia, sunnuntaina kuitenkin jo seuraava hyppykerta.

Käytiin vielä pellolla hypämässä tukkiestettä, joka tänään rakennettiin. Pete oli ihan fiiliksissä ja liikkuikin vähän turhan reippaasti, kun pohja ei ollut ihan kokonaan kuiva. Hokkien avulla, kuitenkin pysyttiin pystyssä vaikka reippaasti mentiinkin. Ravailin Peten vielä rennoksi pellolla, joka onnistui yllättävän hyvin isolla alueella. Hieno Pete! Jouduin laittamaan Petelle jo ötökkämyrkkyä, kun itikat meinasivat kiusata herraa, joten kesä on selvästi jo tulossa!!


Pahoittelen edelleen huonoa laatua, pokkarilla ei saa valitettavasti parempaa.. ihme kyllä. Ja musiikkivalintani oli myös varsin loistava. Noh, näkeepähän vähän miten meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti